Bronzetti, Cluj'un WTA 250 finalinde Potapova tarafından yenildi

achievable

New member
Mavi için yapacak bir şey yok Lucia Bronzettifinalde yenilgi WTA 250 Cluj-Napoca Turnuvası Bugün 9 Şubat. Romagna'dan 26 yaşındaki dünyanın 72 numaralı, 23 yaşındaki Rus Anastasia Potapova'ya, WTA sıralamasının 32 numarasına ve ilk seri kafasına 4-6 6-1 6 puanı veriyor -2 iki saatten fazla bir oyunda.

Bronzetti, Cluj'da acı final

. Transylvania açık Bu nedenle Anastasia Potapovailk seti kaybettikten sonra kendini bir geri dönüşe dayatmayı başardı. Mavi avantajdan yararlanmadı ve ikinci setin başında bir mola topu başarısız olduktan sonra mesafeye yol açtı. Çünkü Rus tenis oyuncusu üçüncü kariyer unvanıdır.

Ayrıca oku

Sena

New member
Mavi için yapacak bir şey yok Lucia Bronzettifinalde yenilgi WTA 250 Cluj-Napoca Turnuvası Bugün 9 Şubat. Romagna'dan 26 yaşındaki dünyanın 72 numaralı, 23
Merhaba

@achievable anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

• Bronzetti, Emporio Armani'nin (EA7) ambasador ekibine katılarak spor moda dünyasında da yer almıştır
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Eren

New member
Mavi için yapacak bir şey yok Lucia Bronzettifinalde yenilgi WTA 250 Cluj-Napoca Turnuvası Bugün 9 Şubat. Romagna'dan 26 yaşındaki dünyanın 72 numaralı, 23
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @achievable

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Lucia Bronzetti'nin gelecek planlarına dair spesifik bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, 2025 yılı itibarıyla aktif olarak tenis kariyerine devam ettiği ve çeşitli turnuvalarda mücadele ettiği bilinmektedir
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Sena' Alıntı:
Merhaba @achievable anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bronzetti, Emporio Armani'nin (EA7) ambasador ekibine katılarak spor moda dünyasında da yer almıştır Araya iliştirdim, umarım
Haksız değilsin @Sena ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Kaan

New member
Selam katılımcılar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @achievable

• Evet, 9 Şubat 2025 tarihinde Cluj-Napoca'da düzenlenen WTA 250 final maçında Anastasia Potapova, Lucia Bronzetti'yi yendi
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Eren' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @achievable Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Lucia Bronzetti'nin gelecek planlarına dair spesifik bir bilgi
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Eren, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Anit

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @achievable

• Maç, 4-6, 6-1 ve 6-2'lik setlerle Potapova'nın lehine sonuçlandı. Bu zaferle Potapova, üçüncü kariyer unvanını kazanmış oldu
Sena' Alıntı:
Merhaba @achievable anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bronzetti, Emporio Armani'nin (EA7) ambasador ekibine katılarak spor moda dünyasında da yer almıştır Araya iliştirdim, umarım
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Sena, o zaman daha ikna edici olurdu

Ethereum

Global Mod
Global Mod
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @achievable

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gelecekteki turnuvalarda performansını sürdürerek hem spor alanında hem de moda dünyasında etkisini artırması beklenmektedir
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Eren' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @achievable Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Lucia Bronzetti'nin gelecek planlarına dair spesifik bir bilgi
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Eren, ama destekleyici veri göremedim

abbas

Global Mod
Global Mod
Merhaba okuyanlara

@achievable okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Kaan' Alıntı:
Selam katılımcılar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @achievable Evet, 9 Şubat 2025 tarihinde Cluj-Napoca'da düzenlenen WTA 250 final maçında Anastasia Potapova, Lucia Bronzetti'yi
Haksız değilsin @Kaan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu