“Covid gibi simülasyonlar, bir virüs”

achievable

New member
“Simülasyonlar, şaka yapmama izin verilirse, Covid’e benzeyen bir virüs gibidir.Katar’daki son Dünya Kupası’nda gördüğümüz gibi tüm dünyaya yayıldı” dedi. Bu, Cumhurbaşkanı tarafından ifade edildi, Sergio MattarellaYarın akşamki Coppa Italia finalinden önce Quirinale’de Inter ve Fiorentina takımlarıyla buluşacak.

CONI başkanları Giovanni Malagò ve Lega Calcio Lorenzo Casini ile iki kulübün teknik direktörleri Simone Inzaghi ve Vincenzo Italiano, Devlet Başkanını selamladılar. Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina ve milli takım teknik direktörü Roberto Mancini hazır bulundu.

Inter ve Fiorentina’nın “arkalarında çok önemli bir geçmişleri var. Yaşım nedeniyle Costagliola’nın Fiorentina’sını ve Lorenzi’nin Inter’ini hatırlıyorum ve birkaç yıl sonra Cervato, Montuori, Julinho ve Fiorentina’yı dikkatle, katılımla ve Virgili’nin katılımıyla takip ettim. Ve birkaç yıl sonra Angelo Moratti ve Helenio Herrera’nın Inter’i, Burgnich ve Facchetti’nin, Suarez ve Corso’nun Inter’i eşit katılım, katılım ve dikkatle yıllar.Bunlar düzeyinde kendinizi ifade ederek onurlandırdığınızı gösterdiğiniz harika bir geçmişiniz var. geçmişin büyük şampiyonları,” dedi Mattarella.

“Eminim – Mattarella yine dedi – sportif seviyede, istemli tehlikeli faullerin ve simülasyonların olmadığı harika bir maç olacak. Ve umarım her iki takımı da stadyuma kadar takip edecek taraftarlar birbirlerine saygı duyacak ve her iki takımı da alkışlayacaklardır.” sonunda takımlar, nasıl giderse”.

Yarınki final, Emilia Romagna’yı vuran trajedinin yaşandığı bu günlerde, “Futbol ve sporun İtalyan yaşamının önemli bir parçası olduğunu, sosyal hayattan kopuk olmadığını, kulübün içinde olduğunu ve her şeyi hissettiğini göstermesi açısından önemli olacak. Gravina Futbol Federasyonu başkanı ve milli takım başkanı Roberto Mancini bana Gianluca Vialli’yi anmak için diktiği milli takım formasını verdi. Futbolun ötesinde, sporun ötesinde, sosyal hayatın içinde ne olduğunun bilincinde olmayı hiçbir zaman unutmadım” dedi.