Empoli-Udinese 0-1, Becao’nun golü

achievable

New member
Udinese, Serie A’nın 26. gününde geçerli olan maçta Empoli’yi deplasmanda 1-0 mağlup ederek altı günün ardından galibiyet yollarına döndü. ‘Castellani’ karşılaşmasında Rodrigo Becao’nun köşe vuruşundan gelen gelişmeler üzerine kafa vuruşu belli oldu. , 9′ ikinci yarıya. Geçen Ocak ayında Marassi’nin deplasmanda kaçırdığı ve Bologna ve Juventus gibi 35 puanla 7. sırada yer alan siyah-beyazlıları tekrar Konferans Ligi’ne taşıyan bir başarı. Bununla birlikte, Toskanalılar için Napoli ve Monza’ya karşı olanlardan sonra üst üste üçüncü yenilgi: Zanetti’nin adamları, küme düşme bölgesinde hala iyi bir farkla (+10) 28’de kaldı.

İlk yarıda denge hakim. İlk olarak, ikinci dakikada bir serbest vuruşla Silvestri’nin direğine yaklaşan Marin var. Sonra Perisan çıkışı kaçırıyor ve Bijol bir kafa vuruşuyla açılış golünü az farkla ıskalıyor. Ardından, Bandinelli’yi odaklı bir duruşla çok iyi atlayan ve rakip kaleciyi yenen, ancak savunma geri çekilmesinde hattan tasarruf eden Parisi’yi yenen Udogie arasında bir soru-cevap. Ardından, hareketsiz durumdaki Satriano, Caputo’nun geniş gönderdiği ribauntta Silvestri ile çatışmaya giriyor.

Sadece duran bir topun maçın gidişatını değiştirebileceği hissi var. İkinci yarının 9. dakikasında Becao’nun Luperto’yu geçerek gole imza attığı karşılaşmada skor 1-0’a geldi. On dakika sonra ev sahibi, Baldanzi ile tepki gösterdi ve Baldanzi, saha dışından harika bir şutla neredeyse eşitledi. Ev sahibi hızı o kadar artırdı ki, Luperto kendini telafi etme fırsatı buldu, ancak alanın içinden Caputo’nun iyi tarafını kullanmakta başarısız oldu ve üst direğin üzerinden yükseğe gönderdi. Ardından, Baldanzi’nin şutuna ayaklarıyla cevap vererek kestaneleri ateşten çıkaran yine Silvestri oldu. Perde.