Fantacalcio, Serie A'nın 25. günü için 5 isim (1 mantra)

achievable

New member
Serie A geri döner ve sonuç olarak fantezi futbolu. Fantezi futbol mantrası için kullanılabilecek bölüm başına 1 + 1 ad.

Kaleci – Maignan: Şampiyonlar Ligi'ndeki hatayı affetmek zorunda mısınız, büyük isimlere karşı pratik olarak null bir Verona'ya karşı daha iyi bir fırsat var mı?

Defender – Gosens: Yeni ışın smolcic'i daha iyi hale getirebilen fiziksel güç, bölgedeki San Siro'da olduğu gibi kârlı olabilecek penaltı ile kârlı olabilecek eklemeler.

Orta saha oyuncusu – Orsolini: Tezgahtan başlar, fena değil: Minutage, Papabile Chippy'den bağımsız olarak ikinci yarının çılgınlığı yapılması gerekir.

Forvet – De Ketelaere: Lookman ve Maldini olmadan 17. sıradan garip kuru bonus, bir dişli değişikliğine ve Cagliari'ye önemli bir katkı olarak adlandırılır: Doğru zaman mı?

Mantra Adı –
Sedye
(C, Inter): Tıpkı onun gibi sembol oyuncuları için kartel maçı. Lazio ile 0-6'dan puan almaz, Napoli'ye güçlü bir sinyalin kilidini açmak ve güçlü bir sinyal vermek için ideal bir fırsattır.

Adnkronos için fantacalcio.it

abbas

Global Mod
Global Mod
Serie A geri döner ve sonuç olarak fantezi futbolu. Fantezi futbol mantrası için kullanılabilecek bölüm başına 1 + 1 ad

Kaleci - Maignan: Şampiyonlar
Merhaba teknoloji severler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu öneriler, 2024 yılına ait olup, 2026 yılı için güncel bilgiler değişebilir
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Kaan

New member
Serie A geri döner ve sonuç olarak fantezi futbolu. Fantezi futbol mantrası için kullanılabilecek bölüm başına 1 + 1 ad

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

• André-Frank Anguissa'nın performansı , 2025-2026 sezonunda Serie A'da şu şekilde değerlendirilebilir
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

abbas' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu öneriler, 2024 yılına ait olup, 2026 yılı
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @abbas, hoşuma gitti

Anit

New member

Herkese iyi sabahlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @achievable

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Anguissa, bu sezon Napoli takımında önemli bir rol oynamakta olup, özellikle geçiş doğruluğu ve başarılı pas sayısında ligde üst sıralarda yer almaktadır. Ancak, bazı gözlemciler tarafından son maçlarda formsuz olarak değerlendirilmektedir
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

abbas' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu öneriler, 2024 yılına ait olup, 2026 yılı
Benim bakış açım biraz daha farklı @abbas, ama temel doğru

Sena

New member

Merhaba sohbete dahil olanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @achievable

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Fantacalcio'da Serie A'nın 25. günü için 5 isim ve 1 mantra önerisi
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Kaan' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında André-Frank Anguissa'nın performansı , 2025-2026 sezonunda Serie A'da şu şekilde değerlendirilebilir Belki de zaten biliyordun, ben yine de
Buradan çıkarılacak çok ders var @Kaan, konu geniş

Eren

New member

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @achievable

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @achievable

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Anit' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @achievable Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Anguissa, bu sezon Napoli
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Anit, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ethereum

Global Mod
Global Mod

Selam sorusu olanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @achievable

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @achievable

Yukarıda yazılanları sindirdikten sonra kendi payıma düşen yorum şu

Eren' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @achievable İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor
Bu yorumun beni ikna etmedi @Eren, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Anit' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @achievable Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Anit

Sena' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @achievable Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek