Günahkar nihayet 'özgür', pozitiflikten doping çantasının sonuna kadar

achievable

New member
Bugün, 4 Mayıs Pazar, Jannik Sinner'ın diskalifiye edilmesi resmen sona eriyor. Mavi tenis oyuncusu, WADA ile yapılan bir anlaşmanın sonucu olan üç aylık engelleme alanlardan aldı. Clostebol davası ve alana dönüşünden bekleniyor, Uluslararası Roma, önümüzdeki 7 Mayıs'tan itibaren. Rahatlama, boş zaman ve eğitim arasında günahkâr devreden üç ay uzakta, kimse sıralamaBu nedenle, ATP sıralamasındaki önceliğini yeniden teyit etme fırsatı olacak Roma'ya dönüş ile.

Ancak Rai'ye verilen röportajda anlatıldığı gibi, Sinner'ı ilgilendiren doping davası: “Her şeyden vazgeçmeyi düşündüm. Tedavinin eşitsizliği? Diğerlerinden daha fazla kontrol edildim. Federica Pellegrini'nin sözleri? Herkes ne istediklerini söylemekte özgürdür. Önemli olan ne olduğunu bilmem, Kimsenin böyle bir şey olarak yaşamasını istemiyorum“. Geçen Mart ayının pozitifliğinden WADA ile anlaşmaya kadar diskalifiye sonuna kadar: Jannik Sinner'ı etkileyen Cloostebol davasının aşamaları.

Günahkar, klostebol vakasının aşamaları

Jannik Sinner olumlu dönmüştüGeçen Mart, bir Klostebolden kontaminasyonancak daha sonra ITIA (Uluslararası Tenis Dürüstlük Ajansı) tarafından yapılan bir süreç tarafından temize çıkarılmıştı. Orada Wadaveya dünya karşıtı anti -doping ajansı, ancak çekici Al Tas, bir ila iki yıl diskalifiye istemek. Niyetleri, rahatsız edici iyileşmenin kasıtlı kullanımını göstermekti, ancak bir kısmi sorumluluk WADA'ya göre, özellikle eski eğitmen Ferrara ve tüm eski fizyoterapist Naldi'nin ihmalkar ve yanlış davranışlarından suçlu olacak olan günahkar, her ikisi de kaldırıldı davanın patlak vermesini takiben.

. Yeni Süreç Lausanne'de sahnelenmiş olması gereken ilk örnek cümleyi mutlaka reddetmeyecek, ancak sunulan tüm kanıtları yeniden inceleyecekti. Bu nedenle Jannik, bir kez daha ihmalkar veya ciddi ihmal edilmediğini göstermelidir. Masumiyetini göstermeyi başarmış olması durumunda, tıpkı ilk aşamada olduğu gibi hiçbir yaptırım olmaz, kınama durumunda yaptırım bir en az 12 aylık diskalifiye maksimum 24. Ancak ilk olarak, WADA ile anlaşma, Sinner'ın ilk retiklenmeye rağmen üç aylık alandan bir inhibisyona rağmen kabul ettiği geldi. Bugün diskalifiye sona erdi ve Jannik'in kariyerinin en karanlık bölümü tanımlandı.

Ayrıca oku