“Hiçbir yere uçmuyorum”

achievable

New member
“Kanatlarını kır ne demek bilmiyorum, başkana sormak lazım. Yemekte birbirimize söylediklerimizde bu iş yok. Benim yapmam gerekene gelince, benim kanatlara ihtiyacım yok. ama bir çift bot. uçacak yerim yok“. Napoli teknik direktörü Luciano Spalletti, Scudetto’yu kazandıktan sonra Napoli’den boşanma hipoteziyle ilgili soruları böylece yanıtlıyor. Sportif direktör Cristiano Giuntoli, piyasa haberlerine göre kaderi Juve’ye giden Napoliten kulübünden ayrılıyor gibi görünüyor.

“Zaten söylenenleri tekrarlamak zorundayız, bu başkanın söylemesi gereken bir şey, bir hafta önce o yemekte her şeyi tanımladım, her şeyi netleştirdim. Her şey açık, o zaman su, ateş, küçük ateş yakmaya devam etmek istiyorsanız , yapmaya devam edin, ancak her şey o akşam belirlenir” diyor Spalletti.

Altını çizen: “İyiyim, 24 saat futbol ve iş düşünüyorum. Sonuçta biraz emek vermişsin, nasıl yeniden başlamak istediğini kendine sormalısın, en yanlış şey olmaz.” Napoli gibi güzel bir çevrenin hak ettiği tüm özelliklere ve düşüncelere sahip olmak. Sonra başkan herkesi ipin üzerinde tutmaya özen gösteriyor, her durumda ipi sıkı tutmayı iyi beceriyor., ama herkesin yapması gereken bu ve yeniden başlamaya karar verirsem, bunu saatte binde yapacağım. Birkaç kez yaptığım gibi her şeye ve herkese karşı çıkmaya hazırım.”

Inter’in Maradona’yı ziyaret edeceği maçın arifesinde, teknik direktör şunu gözlemliyor: “Onlar Şampiyon finalistleri, haklı olarak, Inter dışında hepimiz şu ana kadar her şeye sahibiz ve sadece onlara ihtiyacımız var ve bu nedenle kesinlikle teşvikler var”. “Roma ve Fiorentina’yı da tebrik ediyorum, bunlar hepimizin faydalanabileceği önemli sonuçlar ve onlara teşekkür ediyoruz.”

Ardından, gelecek yıl üç renkli bir bis olasılığı hakkında Spalletti şöyle diyor: “Napoli önemli bir geleceğe sahip olacak, somut adımlar atıldı. Şimdi çalışmak geldiğimden daha kolay.”