“Hoşçakal kız kardeşi Paola, bir arkadaşını kaybediyorum, bir kız kardeşi”

achievable

New member
“Bir arkadaşım kaybettiğim için solgunum, bir kız kardeşi kaybediyorum. Çok bağlı olduğum bir kişiyi kaybediyorum.” Lazio başkanı Claudio Lotito, Campidoglio'daki Rahibe Paola için yanan odadan ayrıldığını söyledi. Biancoceleste Başkanı: “Ona çok bağlıydım, her zaman büyük bir insan gösterdi, otantik. Her zaman harcandı, yüzünü, tam sevgi ve başkalarına taşıma ile koydu”.

“Rahibe Paola her zaman insan seviyesinde, silinmez olacak ilişkiler için olumlu bir anlam oluşturmaya çalıştı.” Lazio başkanı Biancoceleste hayranlarına çok bağlıydı çünkü “gerçek bir insandı ve kalbiyle konuştu, asla kişisel çıkarları geliştirmedi, ancak her zaman başkalarına karşı”. Ve sonra son bir düşünce: “Kalbimiz ve zihnimiz her zaman yaptığı şeyle bağlantılı olacak”.

Protomoteca odasında, Capitol üzerindeki Lazio'nun erkek ve kadın ekibinin temsilcileri de yanma odasında bulunur. Biancoceleste hayranlarının anısına, antrenör Marco Baroni, Valentin Castellanos, Luca Pellegrini, Nicolò Rovella ve Adam Marusic de dahil olmak üzere dini kalbin ekibinin oyuncularını sunuyor. Karadağlı – Kadın Lazio kaptanı Antonietta Castiello ile birlikte – takımın tabutunun gömleği. 1 numaralı ceket ve Rahibe Paola adında.

Cristina mezzaroma – SS Lazio 1900 Vakfı Başkanları ve Lazio Claudio Lotito Başkanı'nın karısı – ve Enrico çiftinin oğlu da geldi. “Rahibe Paola'nın haberlerini öğrendiğimde, bütünün anlamını, yaşam sevincinin anlamını verdiğini yansıttım,” dedi Cristina mezzaroma. “Rahibe Paola, her zaman gülümseyen, yaşam sevincinin anlamını verdi ve yardımdan en muhtaç, her zaman bir gülümseme ile en önemli temalarla yüzleşmeye kadar her şeyi yaptı. İnanılmaz bir güçle ve bir gülümsemeyle, daha fazlasını aldı. Daha fazlasını aldı. Birçok muhtaç insana yardım etmek için yavaş yavaş başardı”.

Cristina Mezzaroma, “Bu günlerde her zaman Rabbimiz tarafından en güzel oyunu oynamaya çağrılan kız gibi hayal ettim.” “Sanırım dünyadaki tüm Serie A takımlarının daha fazla gol attı.”