Inter-Milan 1-0, Lautaro ve Nerazzurri derbisinden goller – Video

achievable

New member
Inter, Serie A’daki 178. derbisini Lautaro Martinez’in golüyle Milan’la 1-0 kazandı. Böylece Inzaghi’nin takımı, Süper Kupa’daki başarısını Pioli’nin takımına karşı tekrarlıyor. Milan, Nerazzurri’ye karşı son iki lig derbisini kazanmıştı. Bu başarı sayesinde Inter 43 puana yükseldi ve lider Napoli’den -13 ile tek başına ikinci olurken, Milan 38 puanda kaldı. Arka arkaya üçüncü lig yenilgisinde Rossoneri için zorlu bir nakavt.


Ayrıca oku



Inter 1-0 Milan (Video)


MAÇ – San Siro’daki maç için Stefano Pioli, Giroud ve Origi forveti ile 3-5-2’ye ve Krunic ve Tonali ile Messia’nın orta saha oyuncusuna güveniyor. Yedek kulübesinde Leao ve Brahim Diaz. Simone Inzaghi, Dzeko ve Lautaro’yu hücumda sıraya alırken, kanatlarda Darmian ve Dimarco’yu onaylıyor. Lukaku için sıra.

Inter hemen baskı yaptı ve 6. dakikada tehlikeli hale geldi: Lautaro stop ile Kjaer’i geride bıraktı ve sert bir tekme attı, Tatarusanu elini açık bir şekilde reddetti ve kendini korner için kurtardı. Bir dakika sonra Skriniar’dan süre alan ve kaleye kafa atan Lautaro için bir orta. Milan orta sahadan çıkamadı ve nerazzurri 34. dakikada öne geçmek için zorlamaya devam etti: Çalhanoğlu’nun köşe vuruşundan gelen gelişmelerin ardından Lautaro işaretlemeden kurtuldu ve yine bir saptırma sayesinde Tatarusanu’nun önüne geçti. Kjaer. Rossoneri, Pioli’nin yedek kulübesine el sallaması ve Onana’yı hiç endişelendirmeden ilk yarıyı kapatmasıyla tepki vermekte ve yeniden başlamakta zorlandı.

İkinci yarının başında Rossoneri teknik direktörü önce Brahim Díaz’ı ve ardından Leao’yu tanıttı. Ancak maçın ataleti değişmedi ve 55. dakikada Lautaro’nun Kalulu’nun arkasından çıkması ve Tatarusanu’yu harika bir kurtarış daha yapmaya zorlamasıyla Inter hala tehlikeliydi. Milan 58. dakikada ortaya çıktı ancak Giroud’nun kafa vuruşu üst direği aştı. 69. dakikada Theo Hernandez arkadan gelen bir serbest vuruş deniyor. Inzaghi, Lukaku, Gosens ve Brozovic’e yeni güçler katar. Milan bir ekolayzır arayışı içinde hızını artırıyor ve 73. dakikada Leao kendisini mükemmel bir molanın kahramanı yapıyor, ancak Nerazzurri savunması kurtarıldı. 75. dakikada Leao’nun servis attığı Brahim Diaz, Bastoni’nin müdahalesinden kurtuldu ve kenardan bir şutu bıraktı, ancak Onana rahatladı ve blok yaptı.

Bir dakika sonra Rossoneri, topu kötü kontrol eden ve büyük bir fırsatı kaçıran Giroud için Leao’nun sahada bir topa servis atmasıyla tekrar başlar. Fransız forvet daha sonra genişleyen bir serbest vuruş deniyor. Inter, 83. dakikada Lukaku’nun Thiaw ile fiziksel düelloyu kazanması ve topu ağlara atmasıyla karşılık verdi, ancak hakem Belçikalı golcünün yaptığı faul nedeniyle her şeyi durdurdu. Finalde Inter tekrar gol attı, ancak Rossoneri savunmasının gerisine kayarak Tatarusanu’yu bıçaklayan Lautaro’nun ikiye katlaması ofsayt gerekçesiyle reddedildi. 95. dakikada Lukaku uzak direğe yapılan bir şut girişiminde bulundu, ancak Tatarusanu esnedi ve korner için yön değiştirdi. Maç biter ve Nerazzurri San Siro kutlama yapabilir.