Juve sermaye kazancı, 10 ceza puanı. Kulüp itirazı değerlendirdi

achievable

New member
Orada FIGC’nin federal temyiz mahkemesi Juventus’a 10 puanlık ceza verdi. Juventus kulübüne sermaye kazancı davasından dolayı uygulanan yaptırımın yeniden değerlendirilmesi sürecinde. Şirketin eski ikinci kademe yöneticileri beraat etti.


Ayrıca oku


FIGC savcısı Chiné iddianamesinde 11 ceza puanı istemişti.

Duyuru, Futbol Federasyonu tarafından resmi internet sitesinden yapıldı. “Collegio di Garanzia dello Sport tarafından sözde ‘sermaye kazancı davası’ için Juventus’a uygulanacak yaptırıma ilişkin değerlendirmesini yenilemeye çağrılan Federal Temyiz Mahkemesi, Juventus kulübüne 10 ceza puanı ile puan tablosunda yaptırım uyguladı. Mahkeme ayrıca Messrs. Pavel Nedved, Paolo Garimberti, Assia Grazioli Venier, Caitlin Mary Hughes, Daniela Marilungo, Francesco Roncaglio ve Enrico Vellano’ya atfedilen suçlamalardan beraat etti”.

FIGC Temyiz Mahkemesi önündeki ilk duruşmada Juve 15 puanlık bir cezaya çarptırılmıştı. Şirket, cezanın yeniden düzenlenmesi için davayı Mahkeme’ye havale eden Coni Garanti Kurulu’na başvurdu. Artık kulüp, teoride, Mütevelli Heyeti’ne yeni bir hatıra sunabilir.


JÜVE – “Juventus Futbol Kulübü, FIGC Temyiz Mahkemesi tarafından kısa bir süre önce verilen kararı not eder ve Coni’deki Garanti Koleji’ne olası bir itirazı değerlendirmek için nedenlerini okuma hakkını saklı tutar”, kulüpten bir tweet okur. “Bu konuda bir yıldan uzun bir süre önce başlayan beşinci derece mahkeme kararıyla tespit edilen şey, kulüpte ve açık kuralların yokluğunda kendilerini aşırı derecede cezalandırılmış bulan milyonlarca taraftarında büyük bir öfke uyandırıyor. orantılılık ilkesini dikkate almadıkları anlaşılan yaptırımların,” diye devam etti Juve. “Juventus’un yargılamalar sırasında asla kaçınmadığı hız ihtiyacı göz ardı edilmemekle birlikte, bunların yine de doğal yargıç tarafından değerlendirilmesi gereken gerçekler olduğu vurgulanıyor”.

“İlk izlenimler tabii ki olumsuz, bu cezadan memnun kalmadık. Maç öncesi gelmesi bizi etkilemez ve değiştirmez diye bekliyorduk, şimdi daha fazla yorum yapmaya gerek yok. Juventus Baş Futbol Sorumlusu Francesco Calvo, “çok erken, kısa süre içinde bir basın açıklaması yapacağız” dedi.

“İtiraz olasılığı mı? Bu açıkça bir olasılık, ancak daha fazla temyiz marjını anlamak için önce önümüzdeki birkaç gün içinde gelecek nedenleri okumalıyız -Juventus menajerini Empoli’ye karşı maçtan önce Dazn’a ekliyor-. • Bir bilançodan daha fazlası, trendin ne olduğu ve sezonun nihai sonucunun ne olacağına dair sürekli bir analiz yapıyoruz. Bu analizleri kendimizi geliştirmeye çalışmak için yapıyoruz çünkü bu Juventus’un hedefi. Her zaman zafer için savaşmalı ve gelecek sezon inşa ederken teknik direktörle birlikte yaptığımız tüm mantık, kendimizi geliştirmek, taraftarlarımızı tatmin eden şeyi yapmak, yani kazanmak.”