mağlup ve zengin, ne kadar kazandı

achievable

New member
Daniil Medvedev bir saat 'çalışıyor' ve 1,5 milyon dolar kazanıyor. Rus oyuncu, Six Kings Slam çeyrek finalinde 69 dakika oynadı ve Jannik Sinner'a net bir şekilde yenildi.Riyad'daki çok zengin sergi turnuvası. Suudi Arabistan'da İtalyan, tarihi olmayan bir karşılaşmada Moskovalıyı 6-0 ve 6-3'lük skorlarla mağlup etti. Medvedev ilk sette mağlup olurken, ikinci yarıda mağlup olmayı başardı. Sonunda 3 maç kazanıyor ve çok zengin bir Suudi şovunda idman partneri olarak bir akşam için 1,5 milyon dolar kazanıyor.

Uygulamada Medvedev, betona çarpan raketler ve küfürler de dahil olmak üzere sahada geçirdiği her dakika için 21.739 doları cebine atıyor. Birkaç gün önce Şanghay'da Sinner'a yenilen Rus, bugün de İtalyan karşısında elendi, muhtemelen sağ omzundaki bir sorundan dolayı: fiziksel sorunlar olsun ya da olmasın, dünyanın 5 numarası ziyaret etmiyor ve saatler sürüyor dışarı.

Sinner muhteşem 2024'e devam ediyor ve yarı finalde Novak Djokovic ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Sırplara karşı bu her zaman prestijli bir mücadeledir ancak bu durumda mali durum da özel bir önem kazanmaktadır: Six Kings Slams'i kim kazanırsa kazansın aslında 6 milyon dolar toplayacak. Sinner'ın sezon başından bu yana toplam 12 milyon dolar kazandığını düşünürsek çok da detay değil.