Milan-Atalanta 2-0, Rossoneri Inter’i ikinci sırada yakaladı – Video

achievable

New member
Serie A’nın 24. gününde geçerli olan maçta Milan, Atalanta’yı 2-0 mağlup etti. Rossoneri, Theo Hernandez ve Messias’ın golleriyle galip geldi. Başarı, İtalyan şampiyonların 47 puana tırmanmasına ve Inter’i lider Napoli’den -18 puan alarak ikinci sırada yakalamasına olanak tanıyor. Atalanta 41 yaşında.


Ayrıca oku


Karar, Milan’ın ayağı gaz pedalında başladığı maçın sonunda olgunlaşıyor. 7. dakikada Giroud, Leao’nun önerilerinden yararlanır ve şut çeker: keskin sağa, biraz yanlış nişan alıyor. 25. dakikada Il Diavolo, Musso’nun katkılarıyla öne geçti. Theo Hernandez, Bergamo’dan gelen kalecinin arkasına dışarıdan voleyle vurdu ve topu ağlara gönderdi: 1-0. Ritim çok yüksek, 33. dakikada Leao parlıyor ve Djimsiti’nin bariyerinden kaçıyor ve şutunu çekiyor: geniş top.

İkinci yarının başında yoğunluk azalmasa da fırsatlar da bol değil. 60. dakikada Musso, kaleyi yumuşak bir dokunuşla vurmaya çalışan Giroud’nun kendisini kandırmasına izin vermedi: kaleci ısırmadı. 69. dakikada Brahim Diaz-Tonali ekseni, Maehle tarafından aşırı derecede kapatılan Leao’ya şans verdi. Messias 71. dakikada daha kötü bir performans sergiliyor, birkaç adım öteden yüksekten şut çekiyor ve büyük bir ikiye katlama şansını boşa harcıyor.


Milan-Atalanta 2-0, goller (Video)

73. dakikada Milan, Ibrahimovic’in dönüşünü selamladı. 41 yaşındaki İsveçli, sezona ilk çıkışını Giroud için yapıyor ve 22 Mayıs 2022’de Reggio Emilia’da Milan’a Scudetto’yu kazandıran maçta Sassuolo’ya karşı oynanan son maçtan 280 gün sonra sahalara dönüyor.

Milan oyunun kontrolünü sürdürdü ve 86. dakikada skoru kapattı. Leao batıyor, Messi bu sefer haksız değil: 2-0, oyun bitti.