Musetti Roma'daki Sinner'a meydan okuyor: “Uluslararası kazanmayı istiyorum”

achievable

New member
“Dünyada teknik geçmişimi en iyi şekilde ifade edebilirim. Ama bu noktada zihniyetim, sadece dünyaya değil, turnuvayı kazanmak. Oynadığınız yüzeyde.” Lorenzo Musetti, Roma'nın uluslararasılarını istiyor. Mavi tenis oyuncusu, ATP sıralamasının ilk onuna girdim (Bugün dokuzuncu) Capitoline Turnuvasında ilk çıkışa yönelik basın toplantısında konuştu.

“Başkalarına saygı eksikliği değil, çünkü ilk turda çok iyi kaybedebilirsiniz. Montecarlo ve Madrid'in sonuçlarından sonra anı canlı tutmak için Roma'dayım. İlk on bir hedefti, ama aynı kişiyi kaldım. Çok değişmedi. Tabii ki oyunumdaki güvenlik ve güven iyileşti. İnişler ve çıkışlar arasında 1000 finale ulaşmak ve bir seti kaybetmeden Madrid'deki yarı finale ulaşmak mevcut seviyemin onaylanmasıydızihinsel tutumum. İlk on'a karşı oynamak farklıdır ve ilk ona karşı kazanmak farklıdır “.

Musetti: “Takımım bir aile”

Musetti ekledi: “Bu popülerliği büyük bir sevinçle ve aynı zamanda gururla memnuniyetle karşılıyorum. Bir rüyayı kovalayan birçok çocuk tarafından hayran olmak güzel. Bu spor tutkusunu aktarabildiğim için gurur duyuyorumHer şeyden önce 15 yıl önce onlardan biri olabileceğimi düşünüyor. Tavsiye? Kendinizi hala gittiğiniz güvenilir insanlarla çevreleyin. Güzel 'yalan' aldığınızda bile sana yakın olanlar. Ekibim bunu ikinci bir aile olarak görüyorum. ”

Mavi için, dönüm noktası 2024'e kadar uzanıyor: “Geçen yıldan beri adım değiştirdim, tepede zirvelerden önce değil, aynı zamanda altta. 2024'ün gerçekten kötü bir başlangıcından sonra, iki meydan okuma, Cagliari ve Turin oynamak için geri döndüm, en iyi şekilde oynamadığımda, üçüncü sırada bile, üçüncüye gelmesem bile üçüncülük ettim. Roland Garros Djokovic'e karşı, Kraliçe'nin finali ve Londra'daki 'Semi' ile çimlerde harika bir sezon yaptım ve sonra tekrar Dünya'da Umago ve Olimpiyat Bronz'daki finalde. Sezonun geri kalanı olağanüstü değildi, eğer yarı final Viyana'da hariç tutulursa, ancak bir şeyin ne zaman değiştiğini belirlemem gerekiyorsa, sadece bir yıl önceydi. Başka bir yürüyüşe çıktım ve çok şey edindim farkındalık“.

Ayrıca oku