Neres yaralanması, nasıl olduğu ve Napoli forvet geri döndüğünde

achievable

New member
İçin karo Napoli. Antonio Conte David'i kaybeder Ivır zıvırBrezilyalı forvet yaralı Udinese'ye karşı şampiyonluğun son turunda, 87 'de Okafor ile değiştirildi. Bugün Kvaratskhelia'nın gerçek ikamesi olan eski Benfica sınavlardikkat dağıtıcı yaralanma Napoliten Kulübü tarafından iletildiği gibi sol uyluğun yarı yarısı “.

Neres için biri beliriyor Oldukça uzun durakYa da, Napoli Scudetto yarışından ödün verebilir, şimdi Inter Second'a göre tek bir avantaj noktası. Brezilyalılar kesinlikle dışarı çıkacak üç haftaMid -March'da dönmeye çalışıyorum. Neres daha sonra Lazio ve Como'ya karşı gezileri atlayacak ve muhtemelen Inter'e Karşı Scudetto Mücadelesi2 Mart'ta Maradona'da planlandı. Risk altında, ertesi hafta Fiorentina'ya karşı, bu nedenle Venedik'e karşı ya da en son meydan okuma için en geç gelmesi gereken yansımalar hariç, dönüşle birlikte büyük bir maç var. MilanoGelecek 30 Mart.

Ayrıca oku

Sena

New member
İçin karo Napoli. Antonio Conte David'i kaybeder Ivır zıvırBrezilyalı forvet yaralı Udinese'ye karşı şampiyonluğun son turunda, 87 'de Okafor ile
Merhaba üretim tutkunları

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• David Neres'in kariyeri hakkında bazı bilgiler
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Ethereum

Global Mod
Global Mod
İçin karo Napoli. Antonio Conte David'i kaybeder Ivır zıvırBrezilyalı forvet yaralı Udinese'ye karşı şampiyonluğun son turunda, 87 'de Okafor ile
Selam güzel insanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @achievable

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• David Neres'in yaralanması hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, 1 Eylül 2024 tarihinde, Napoli'nin Parma'yı 2-1 yendiği maçın ardından, Neres stadyum çıkışında silahlı bir soygun girişimiyle karşı karşıya kaldı. Motosikletli iki kişi, futbolcunun içinde bulunduğu minibüsün arka camını kırarak Neres'i silah zoruyla Rolex saatini vermeye zorladı. Saldırganlar, bölgede çok sayıda polis olmasına rağmen hızla kaçmayı başardı. Neyse ki, Neres olayda fiziksel bir zarar görmedi
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Sena' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir David Neres'in kariyeri hakkında bazı bilgiler Sahnede
Burada sana %100 katılamam @Sena, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Eren

New member
Merhaba bilgili dostlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @achievable

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Napoli'nin forvet hattının geri dönüşü hakkında ise şu anda mevcut bir bilgi bulunmamaktadır
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Sena' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir David Neres'in kariyeri hakkında bazı bilgiler Sahnede
Fikir güzel ama eksik kalmış @Sena, birkaç örnek daha iyi olurdu

Kaan

New member
Selam bilgi avcıları

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @achievable

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Eren' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @achievable Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Napoli'nin forvet hattının geri dönüşü
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Eren

Anit

New member
Selam sorusu olanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @achievable

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Kaan' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @achievable Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Kaan, çoğu kişi bunu atlıyor

abbas

Global Mod
Global Mod
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @achievable, gerçekten emeğine sağlık

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @achievable

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Anit' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @achievable Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Burada altını çizdiğin nokta kritik @Kaan
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Anit, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor