“Sakatlığım iyileşmedi, oynamak imkansız”

achievable

New member
Sakatlığımız istediğimiz gibi iyileşmedi, sahalara geri dönebilmek için çok çalıştık. Roland Garros oynamak benim için imkansız“. Rafael Nadal, 14 kez kazandığı bir turnuva olan yaklaşan Roland Garros turnuvasından çekildiğini böylece duyuruyor.

“Yıllar sonra yazık oldu, benim için harika bir randevu. Zor ama vücudum benim için karar verdi. Ben de önümüzdeki aylarda oynamayacağım.Son birkaç ayın sonuçlarının düşük seviyede olduğu göz önüne alındığında”, Manacor’daki Akademisi’nden düzenlediği basın toplantısında 22 Grand Slam şampiyonluğu kazananı ekledi.

“A amaç Davis Cup oynamaya geri dönmek olabilir ve rekabetçi olabilme garantisi ile 2024’e iyi başlayın. Belki 2024 bu alanda son yıl olacak. Niyetim 2024’te her zaman sevdiğim turnuvalarda oynamak. Hedef bu.” .

36 yaşındaki İspanyol, Manacor’daki Akademisi’nde düzenlediği basın toplantısında, “Sürekli oynamak istiyorum ama her zaman çok fazla sakatlık yaşadım. Çalışmak bu kadar karmaşık olduğunda zor. Son yıllarda önemli zaferler, ama gerçek şu ki, karmaşık oldular. Son birkaç ayda geri dönmek için çok çalıştım ama başaramadım. İyileşmek ve mümkün olan en yüksek seviyeye geri dönmek için zaman ayırmak istiyorum.. Bir dönüş tarihi vermeyeceğim, mental ve fiziksel olarak hazır olduğumda geri döneceğim.”