Serie A, altısı 26. maç günü diskalifiye edildi

achievable

New member
Serie A’nın 25. maç günü dün akşam sona erdi ve fantezi koçları, Spezia ile Inter arasındaki beklentiyle Cuma günü başlayacak olan şampiyonanın bir sonraki turu için planlanan mücadeleleri şimdiden düşünüyorlar. Bu arada, diskalifiye nedeniyle şampiyonanın 26. maç gününü kaçıracak altı oyuncu var. İşte tam liste: Marusic (Lazio), Marchetti (Spezia), Reca (Spezia), Cristante (Roma), Kean (Juventus) ve Mario Rui (Napoli).

Lazio’da Bologna’ya karşı orada olacak. Lazzari sağ kanatta diskalifiye edilen Marusic’in yerine. Spezia’da Inter’e karşı Reca’nın yerine sol kanatta Salva Ferrer için bir fırsat, Bastoni’nin son dakikada toparlanması dışında; daha sonra yedek kulübesinde, cezalı Marchetti’nin yerini Dragowski yardımcısı olarak alacak olan Zoet olacak.
Roma’da geri çekilebilirdi Wijnaldum orta sahada e cezalı Cristante’yi Sassuolo’ya karşı Matic ile değiştirin.
Öte yandan Juventus, Pazar günü Sampdoria karşısında forvet oyuncusu Kean olmadan olacağını o sırada doğruladı. Vlahovic ve Di Maria’dan oluşan hücum ikilisi.

Son olarak Napoli’de sol kanatta ikinci gün servise çağrılan Mario Rui’nin yerine Oliveira’nın forma giyeceği açıklandı.


Adnkronos için Fantacalcio.it