Serie A, Laurientè, Osimhen, Beto ve Lucumì haberleri

achievable

New member
Laurientè tarafından işletilen Sassuolo


Ayrıca oku


Neverde evinde kiremit, aslında Laurientè şampiyonluğunu erken bitirdi. Saldırgan, bir süredir planladığı lateral menisküs düzeltmesi için bugün sağ dizinden artroskopik ameliyat geçirdi. Kulüp tarafından bildirildiği üzere, oyuncu gelecek sezonun yaz tatilinin başından itibaren müsait olacak.



Napoli, Osimhen alarmı

Napoli, Pazar günü Inter ile oynayacağı büyük lig maçına hazırlanmak için bugün sahaya çıktı. Mister Spalletti, ateşli bir kriz nedeniyle bugünkü seansta Victor Osimhen’den vazgeçmek zorunda kaldı. Nijeryalı forvet şüpheli olmaya devam ediyor, ancak Serie A’da bir sonraki maç gününde Nerazzurri’ye karşı sahaya çıkmak için zamanında toparlanma şansı var.



Udinese, Beto geri döndü

Udinese, Fiorentina’ya aldığı mağlubiyetin ardından işbaşı yaptı. İyi haber şuydu: Beto’nun grubuna geri dönUdinese’yi geri almaya ve Dacia Arena’da Lazio’ya karşı oynanacak bir sonraki şampiyonluk maçında atağa liderlik etmeye hazır.



Bologna, Thiago Motta’dan iki dönüş

Bologna, Serie A’nın son haftasında Roma ile golsüz berabere kaldıktan sonra idmana döndü. Thiago Motta, Lucumì ve Sansone’nin gruba yeniden katıldığı göz önüne alındığında, Cumartesi günü Cremonese ile oynanacak bir sonraki maç karşısında gülümseyebilir. Kolombiyalı savunma oyuncusu, oğlunun doğumu için Kolombiya’da bulunduktan sonra İtalya’ya dönerken, ikincisi fiziksel sorunlarının üstesinden geldi.


Adnkronos için Fantacalcio.it